Sise tužio predsednika Olimpijakosa

Izvor: B92, 25.Feb.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sise tužio predsednika Olimpijakosa

Fudbaler Panatinaikosa Đibril Sise podneo je tužbu grčkom sudu protiv predsednika Olimpijakosa Vangelisa Marinakisa zbog javnog vređanja na derbiju.

Francuz smatra da je Marinakis kriv i zbog toga što nije sprečio incidente po završetku utakmice.

Navijači Olimpijakosa su posle pobede svog tima od 2:1 utrčali na teren i napali igrače Panatinaikosa.

Sise je tom prilikom dobio nekoliko udaraca, posle čega je poručio da napušta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grčki fudbal.

Prema informacijama engleskih medija on se na leto vraća u Premijer ligu, gde će nastupati za Blekburn. Prethodno je na Ostrvu igrao za Liverpul i Sanderlend.

Fudbalski klub Olimpijakos kažnjen je kao domaćin utakmice sa 140.000 evra i jednim mečom pred praznim tribinama svog stadiona.

Crveno-beli su pobedom u derbiju pobegli Panatinaikosu na 10 bodova razlike i najverovatnije obezbedili novu titulu prvaka Grčke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.