Simpsonovi: Evropa prodaje Grčku na ibeju

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2012, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpsonovi: Evropa prodaje Grčku na "ibeju"

Teške situacije mnogo je lakše podneti uz osmeh, a kada se smejete tuđoj nesreći radosti nikada kraja. Tako je makar u jednoj od najnovijih epizoda "Simpsonovih", gde su se autori lepo narugali krizi u evrozoni i odnosima Evropske unije i Grčke.

Ljubitelji Homera Simpsona i njegove porodice videli su na vestima "Foks" televizije najnoviju informaciju - "Evropa prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Grčku na eBay-u".

Tokom Homerovog gostovanja informativnoj emisiji američke "Foks" u krolu sa vestima pojavljuje se nekoliko izmišljenih vesti. Pored te da "Evropa prodaje Grčku na eBay-u", tu su i "vesti" da je "Američki Kongres odložio smak sveta za 2013", zatim da se "Satana tvitovao svoju podršku Santorumu (republikancu koji se bori za nominaciju za predsedničke izbore)" kao i da je "Stiv Džobs (nedavno preminuli tvorac kompanije Epl) predstavio iGhost".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.