Izvor: Danas, 24.Avg.2022, 16:32

Selektor Itudis odredio sastav Grčke za meč sa Srbijom: Janis dolazi na megdan Jokiću i saigračima

Ambiciozno je reprezentacija Grčke pristupila predstojećim obavezama u kvalifikacijama za Mundobasket, kao i na Evropskom prvenstvu od 1. do 18. septembra. Dimitris Itudis, selektor Helena, zvaničnom objavom spiska, samo je potvrdio da će sutra uveče u Beogradskoj areni prisutni imati priliku da gledaju dirktne duele Nikole Jokića i Janisa Adetokunpa. Njih dvojica zajedno imaju četiri MVP nagrade namenjene najkompletnijem i najuticajnijem igraču u regularnom delu NBA lige.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zvanično: Janis stiže u Beograd, Papapetru ne

Izvor: B92, 24.Avg.2022

Selektor grčke košarkaške reprezentacije Dimitris Itudis odredio je spisak za kvalifikacije za Mundobasket ali i za Evrobasket...Grci će na EP igrati u Grupi C sa domaćinom Italijom, Hrvatskom, Ukrajinom, Velikom Britanijom i Estonijom...U selekciji Grčke za najboljih 12 odabrani su:..Kostas Slukas,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.