SP U BUDIMPEŠTI: Igrali su Grci i Mađari, evo ko je prvi finalista šampionata! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U BUDIMPEŠTI: Igrali su Grci i Mađari, evo ko je prvi finalista šampionata! (FOTO)

U drugom polufinalu od 22 časa igraju Srbija i Hrvatska.

Prvi finalista SP je reprezentacija Mađarske! Mađari su u prvom polufinalnom susretu savladali Grke sa 7:5 (2:1, 3:3, 1:0, 1:1).

KLADIONICE OBJAVILE KVOTE: Delfini igraju polufinalni duel sa Hrvatima, evo ko je favorit (FOTO)

FILIPOVIĆ: Hrvati su u pravu kad kažu da su šanse pola-pola

Domaćini šampionata su bolje otvorili susret i prvu četvrtinu završili sa minimalnim vođstvom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali su se u drugoj deonici Grci trgli i preokrenuli rezultat u svoju korist, da bi posle došlo do izjednačenja rezultata – 4:4, a na poluvreme se otišlo kod 5:4 za domaćina.

U nastavku je domaćin zadržao inicijativu i u igri sa malo golova uspeo da stigne do „plus tri“ 7:4, a Grci su do kraja uspeli samo da postignu utešni gol.

UZAJAMNA PODRŠKA: Novak je poslao jaku poruku našim vaterpolistima (FOTO)

Posle ove utakmice, u drugom polufinalu, od 22 časa sastaju se Srbija i Hrvatska, naši Delfini se bore za ulazak u finale i odbranu zlata sa prošlog SP u Kazanju.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.