Postignut gol sa najveće udaljenosti u istoriji Bundeslige! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 13.Mar.2011, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postignut gol sa najveće udaljenosti u istoriji Bundeslige! (VIDEO)

Grčki reprezentativac u redovima Ajntrahta Georgios Cavelas iznenadio je najboljeg golmana Nemačke Manuela Nojera ispucavanjem sa svoje polovine, i postigao gol sa tačno 73 metara!
Levi bek gostujuće ekipe je pokušao da dugom loptom pronađe svog zemljaka, napdača Gekasa, ali se malo preračunao. Poslao je nešto dužu loptu koja je čudno odskočila ispred Nojera i završila u mreži. Pedantni nemački statističari izračunali >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << su da je gol postignut sa udaljenosti od 73 metra, i time je oboren dosadašnji rekord koji je držao Klaus Alofs, koji je 1986. godine kao napadač Kelna postigao gol sa tačno 70 metara.
Inače, ovo je prvi gol Ajntrahta u 2011. godini posle 7 utakmica bez postignutog gola! Šalke je ipak dobio ovu utakmicu sa 2-1, tako da će ovaj gol Cavelasa imati samo istorijski značaj.

Nastavak na DupliPas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol sa 73 metara

Izvor: RTS, 13.Mar.2011

Grk Georgos Cavelas postavio je rekord Bundes lige, a možda i svetski rekord, postigavši gol sa udaljenosti od 73 metara. Fudbaler Ajntrahta neverovatan pogodak je postigao na meču protiv Šalkea, a tragičar u ovoj situaciji bio je nemački reprezentativni golman Noer....Naravno pogodak Cevalasa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.