Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2021, 19:37

Pored bebe od 11 meseci pljačkaši ubili ženu, mučili supruga i obesili psa

Grčka policija traga za više napadača koji su brutalno ubili mladu ženu, mučili njenog supruga i obesili psa prilikom pljačke kuće u predgrađu Atine.
Telo 20-godišnje majke pronađeno je jutros u sobi na tavanu, kraj kreveca u kojem je ležala beba stara svega 11 meseci. Policija je u spavaćoj sobi pronašla supruga nesrećne žene (32), kojeg su lopovi vezali za stolicu i mučili, a pronađen je i pas, kojeg su obesili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o ogradu stepenica kako ne bi lajao.
Sumnja se da su trojica napadača ušla u kuću kroz prozor u prizemlju, dok je jedan čuvao stražu. Veruje se da su tipovali kuću mladog pilota i njegove supruge, koja je državljanka Velike Britanije.
Lopovi, koji tečno govore grčki, prvo su mučili mladi bračni par kako bi im otkrili gde čuvaju novac i nakit.
Suprug, koji je preživeo mučenje, rekao je policiji da su lopovi u kuću ušli pred zoru, oko 4 sata i da su ga ščepali dok je spavao.
– Imali su kapuljače, u kući su bila najmanje trojica, možda ih je bilo i više – rekao je suprug policiji, prenose grčki mediji.

Nakon što su ga vezali i mučili, otišli su na tavan gde je supruga spavala u sobi sa bebom. Njeno telo pronađeno je kraj kreveca, a veruje se da je ugušena jastukom.
Iz kuće su pobegli sa oko 15.000 evra u kešu i sa nakitom vrednim više od 10.000 evra.
Pilot je uspeo da se oslobodi oko 6.30 časova i da pozove policiju.
Istraga je u toku, prenosi portal 24sedam.
Panker se vratio iz mrtvih, predao policiji i ispričao priču luđu od filmskog scenarija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

BEBA POKUŠAVALA DA PROBUDI MRTVU MAJKU: Policija zatekla uznemirujuću scenu, Karolinu (20) zadavili pred ćerkom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 17:37

Lopovi su upali u stan dok je porodica spavala, vezali oca i ubili porodičnog psa..Ćerka mlade Britanke, koja je mučena i ubijena u kući u predgrađu grčke Atine, udarala je njeno telo i pokušavala da je probudi kada je policija stigla...Policajci su nakon ulaska u porodični stan posle pljačke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.