Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Avg.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija Severne Makedonije pronašla 30 migranta u blizini granice sa Grčkom

Policija Severne Makedonije sopštila je da je, u blizini granice sa Grčkom, pronašla 30 migranata.Kako se navodi, migranti su pronađeni juče oko podne u teretnom vozlu marke "mercedes", parkiranom na magistralom putu Radoviš-Strumica.

Pri pregledu vozila sa skopskom registracijom, pronađeno je 30 migranata, od kojih su 24 iz Pakistana, tri iz Iraka, dva iz Sirije i jedan iz Sudana.

Makedonska >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << policija skoro svakodnevno hvata po neku grupu migranata koji, nakon zatvaranja "Balkanske rute", ilegalno iz Grčke, preko Severne Makedonije, pokušavaju da uz pomoć krijumčara dođu do zemalja EU.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.