PUKLA TIKVA! Belivuk i Mesar kivni na Zvicera: Spasila ga suknja, mi smo mu napravili ime (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 22:38

PUKLA TIKVA! Belivuk i Mesar kivni na Zvicera: Spasila ga suknja, mi smo mu napravili ime (FOTO)

Za vođe krimi klana je jedna stvar bila presudna.

Grčka policija u nastojanju da rasvetli zločin u restoranu u Atini iz januara 2020, kad su pred očima žena i dece, brutalno izrešetani "škaljarci" Igor Dedović i Stevan Stamatović, sumnjiči za to Belivuka i Miljkovića zvanog Mesar na osnovu prepiski preko skaja iz kojih se vidi da je nalogodavac Zvicer, a da su Velja i Marko besni što njemu ide najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zarada od narkotika iako oni obavljaju najprljavije stvari i koriste svoj kadar iz Srbije jer su Crnogorci nesposobni, kako je Miljković znao često da kaže.

U jednoj poruci koju je Belivuk iz Crne Gore poslao saradnicima u Ritopeku kaže: "Evo, deremo ove glupe Crnogorce", što su istražni organi protumačili kao obaveštenje za grupu da će biti para i da su ubedili Zvicera da odreši kesu.

Belivuk i Miljković se sumnjiče i za likvidacije Baranina Alana Kožara i Damira Hadžića iz Užica, koje su se desile nekoliko meseci kasnije na Krfu.

U pritvorskim ćelijama Belivuk i Miljković za sve krive Zvicera. Tvrde da je nesposoban i da su mu oni "napravili ime", a da ne bi bio među živima, da ga nije spasla "suknja", aludirajući na Zvicerovu ženu Tamaru, koja je zapucala u Kijevu na napadače.

U Srbiji i Crnoj Gori istovremeno se vode istrage protiv klana Veljka Belivuka. Nezvanično se saznaje da se istražuje da li je ova ekipa, što samostalno, što za račun Radoja Zvicera, šefa "kavačkog klana", ubila još šestoro ljudi, dvojicu u Srbiji i četvoricu u Grčkoj. Takođe, intenzivno se traga za ekipom Belivukovih čistača, koji su bili zaduženi da uklone tela i tragove zločina iz kuće smrti u Spužu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELJA I MARE ZVICERA KRIVE ZA SVE? Smatrali da im daje MALO PARA, u Kotor otišli da reše problem: "Crnogorci su NESPOSOBNI, SUKNJA ga spasila"

Izvor: Blic, 18.Sep.2021, 10:04

Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja i Marko Miljković, organizatori kriminalne grupe koja se sumnjiči za najmanje sedam likvidacija, navodno su bili ljuti na vođu kavačkog klana Radoja Zvicera i planirali su da se suoče s njim i sve mu kažu u lice neposredno pre nego što su uhapšeni 4....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.