Izvor: S media, 21.Jan.2013, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina DS: Bačeviću da se oduzme pasoš - pokušava da zaduži zemlju zbog naprednjačke fantazije

-Zahtevamo da Vlada Srbije oduzme pasoš ministru prirodnih resursa Milanu Bačeviću koji pokušava da zaduži zemlju i buduće generacije za naprednjačku fantaziju zvanu “Kanal Dunav-Morava-Vardar”, navodi se u saopštenju omladine Demokratske stranke.

Ministar, koji bi od danas trebalo da bude u poseti Kini, namerava da državu zaduži za projekat koji nisu podržale ni Makedonija ni Grčka, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << smatra omladina DS.

Bačević već najavljuje sporazume i kredite za izradu projekta koji, po njegovoj proceni, košta oko 12 milijardi evra. Kada bi se Srbija toliko zadužila sigurno bi bankrotirala, što bi uništilo budućnost mladih koji bi ceo život potrošili na vraćanje besmislenog kredita, dodaje se u saopštenju.

Demokratska omladina u saopštenju predlaže Vladi da ministra smeni dok je njegova fantazija još samo u povoju, kako građani ne bi pretrpeli veću štetu od njegovog delovanja. Sve eventualne posledice posete ministra, ukoliko mu ne oduzme pasoš, Vlada može da pripiše greškama u razumevanju, što je u sadašnjoj vladajućoj koaliciji čest slučaj, navodi se u saopštenju.

(S media)

Foto: ds.org.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Uzmite pasoš Bačeviću"

Izvor: B92, 21.Jan.2013

Beograd -- Demokratska omladina predložila je Vladi da smeni ministra Milana Bačevića i oduzme mu pasoš da ne bi zadužio zemlju za "fantaziju" "Kanal Dunav-Morava-Vardar"...Ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja bi inače danas trebalo da bude u poseti Kini i namerava da državu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.