Olimpik er obnavlja letove na liniji Beograd-Atina

Izvor: Studio B, 04.Mar.2011, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpik er obnavlja letove na liniji Beograd-Atina

Grčka aviokompanija Olimpik er obnoviće od 27. marta letove na liniji Beograd-Atina, najavio je danas beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Grčki avioprevoznik će od početka letnjeg reda letenja između Beograda i Atine leteti jednom dnevno. Predviđeno je da sa Aerodroma "Nikola Tesla" ka prestonici Grčke Olimpik er leti ponedeljkom, utorkom, sredom i subotom u 09.25, a četvrtkom, petkom i nedeljom u >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 17.15.

Olimpik Er je poslednji let iz Atine za Beograd imao 31. decembra 2009. godine, kada ga je zamenio Ejdžian erlajns, a poslednja četiri meseca na toj liniji saobraća jedino srpski Jat ervejz.

"Ovoga leta će Beograd i Atina biti vazdušno povezani bolje nego ikada, s obzirom da i Jat ervejz planira svakodnevne letove na toj liniji", ističe se u saopstenju Aerodroma "Nikola Tesla".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olimpik er obnavlja letove na relaciji Beograd – Atina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2011

BEOGRAD -..Avio-kompanija "Olimpik er" obnoviće letove na relaciji Beograd - Atina tako da će sa početkom letnjeg reda letenja, od 27. marta, grčki nacionalni prevoznik svakoga dana leteti iz Atine ka Beogradu i obratno, saopštio je danas beogradski aerodrom Nikola Tesla...Predviđeno je da vremena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.