Olimpijakos nije zainteresovan za Jovića

Izvor: B92, 24.Jun.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos nije zainteresovan za Jovića

Kako prenosi portal Jurohups (Eurohoops), grčki velikan Olimpijakos nije zainteresovan za beka Crvene zvezde Stefana Jovića.

Crveno-beli iz Pireja traže pojačanje na poziciji beka, pa su prethodnih dana pojedini srpski mediji preneli da prate i Jovića.

Međutim, Jurohups prenosi da Olimpijakos nije kontaktirao Zvezdu u vezi sa srpskim reprezentativcem, jer traži drugačiji tip igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dok je Jović tipičan lider na parketu i sjajan defanzivac, Olimpijakosu je potreban plejmejker kojem je najjačasnaga šut, koji bi pojačao šutersku liniju sa Vasilisom Spanulisom, VangelisomMancarisom i nedavno pridošlim Janisom Strelnieksom.

Spekuliše se da je Pireju najbliži doskorašnji bek moskovskog CSKA, Amerikanac Aron Džekson, kojem Olimpijakos nudi dvogodišnji ugovor.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Olimpijakos nije zainteresovan za Jovića

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Jun.2017

Kako prenosi portal Jurohups (Eurohoops), grčki velikan Olimpijakos nije zainteresovan za beka Crvene zvezde Stefana Jovića.Crveno-bijeli iz Pireja traže pojačanje na poziciji beka, pa su prethodnih dana pojedini srpski mediji prenijeli da prate i Jovića.Međutim, Jurohups prenosi da Olimpijakos...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.