Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Olimpijakos nije pronađen - greška u računarskom sistemu" (VIDEO)

Zbog neodržavanja ligaškog derbija, najvećeg u grčkoj košarci, Panatinaikos se našalio na račun Olimpijakosa.

Error 404: Opponent not found

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#paobc #panathinaikosbc #GreenCentury #gameday #not #error #basketleague #esake #basketball #greece #error404 pic.twitter.com/mzPcCEBqFT— Panathinaikos BC (@paobcgr) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 17. март 2019.

Ekipa iz Pireja je odbila da odigra utakmicu 19. kola grčke lige. "Zla krv" se naročito razbuktala posle polufinala Kupa u kom su crveno-beli odbili da izađu na drugo poluvreme jer su nezadovoljni suđenjem.

U skladu sa "protivničkim folklorom" usledila je provokacija na račun večerašnjeg domaćina video, promocijom meča gde je grb Olimpijakosa nejasan i onda iskače prepoznatljiv prozor: "Greška u sistemu: Protivnik nije pronađen - slobodan dan".

Pre prelaska na društvene mreže, uprava zelenih, na čelu sa eksentričnim Dimitrisom Janakopulosom, zbijala je šale na slanje pisma ABA ligi od strane Olimpijakosa, u kom bi Pirejci rado bili član regionalnog takmičenja. Atinjani su reagovali na sličan način, poručivši da žele da budu deo lige u kojoj je njihov najveći rival.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.