Okončana drama! Putnici iz Srbije koji su više od 24 sata bili zaglavljeni u Grčkoj sleteli u Beograd!

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončana "drama"! Putnici iz Srbije koji su više od 24 sata bili zaglavljeni u Grčkoj sleteli u Beograd!

Putnici koji su više od 24 sata bili u Grčkoj, nakon što je let JU513 Er Srbije koji je u subotu trebalo da krene iz Atine za Beograd, otkazan, sleteli su večeras u Beograd.

Avion kojim su se putnici vratili sleteo je u 21.10 na beogradski aerodrom Nikola Tesla, objavljeno je na sajtu aerodroma.

Drama na nebu iznad Srbije! Avion prinudno sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", putnik preminuo! >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

FOTO: Vikipedija

U kompaniji "Er Srbija" ranije su potvrdili da je let JU513 bio odložen zbog tehničkih problema. U "Er Srbiji" navode da je let kasnio i da u pitanju "nije bila nikakva situacija koja je dovela bezbednost putnika u pitanje".

"Er Srbija pruža svu neophodnu podršku gostima i radi na tome da se minimiziraju sva posledična kašnjena. Er Srbija je po putnike poslala drugi avion iz Beograda za Atinu", saopštili su iz ove kompanije.

Kako je Tanjugu rekla putnica na ovom letu, redovan let Er Srbije bio je zakazan za subotu u 15:35 sati, ali kada su se putnici već ukrcali i kada je avion počeo da se kreće po pisti, vraćen je, jer je utvrđen tehnički problem.

Nakon toga, pokušano je još jedno poletanje, ali kako nije uspelo, putnici su noćas oko 3 sata prebačeni u hotel.

Sagovornica Tanjuga kaže, da je od jutros vreme poletanja aviona dva puta pomerano, u 13 i 14 sati, ali da su nakon tog vremena putnici vraćeni na aerodrom bez objašnjenja.

Panika na aerodromu! Hitno evakuisan avion na relaciji London - Pula! (FOTO)

Radi se, kako je rečeno, o redovnom letu Er Srbije.

Prema njenim rečima, među putnicima ima i dece i invalida.

Upućen novi avion u Grčku

"Er Srbija" je ranije danas saopštila da je u Atinu uputila avion da preveze putnike koji više od 24 sata čekaju da krenu za Beograd.

Srpska aviokompanija je ranije potvrdila je da je let JU513 iz Atine za Beograd još uvek odložen usled tehničkih poteškoća i da je po putnike poslala drugi avion, dok se tehničko pitanje ne reši.

"Er Srbija pruža svu neophodnu podršku gostima i radi na tome da se minimiziraju sva posledična kašnjenja", piše u saopštenju.

Po putnike smo poslali drugi avion iz Beograda za Atinu, dok se tehničko pitanje ne reši. 3/5

Kompanija je istakla da žali zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih gostima.

Žalimo zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih gostima, i činimo sve što je u mogućnosti kako bi let krenuo što pre. 4/5

"Bezbednost gostiju je najvažniji prioritet za Er Srbiju", napominje se u saopštenju.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.