Čekaju više od 24h, Er Srbija šalje drugi avion u Atinu

Izvor: B92, 02.Jul.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekaju više od 24h, "Er Srbija" šalje drugi avion u Atinu

Beograd -- Putnici koji je u subotu trebalo da polete iz Atine za Beograd zaglavljeni su više od 24 sata u Grčkoj jer je, kako im je rečeno, avion pokvaren.

"Er Srbija" je saopštila da je u Atinu uputila avion da preveze te putnike.

Srpska aviokompanija je potvrdila je da je let JU513 iz Atine za Beograd još uvek odložen usled tehničkih poteškoća i da je po putnike poslala drugi avion, dok se tehničko pitanje ne reši.

"Er Srbija pruža svu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neophodnu podršku gostima i radi na tome da se minimiziraju sva posledična kašnjenja", piše u saopštenju.

Kompanija ističe da žali zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih gostima, i da čini sve što je u mogućnosti kako bi let krenuo što pre.

"Bezbednost gostiju je najvažniji prioritet za Er Srbiju", napominje se u saopštenju.

Kako je Tanjugu rekla putnica na ovom letu, oni se trenutno nalaze na atiinskom aerodromu, pošto im je noćas oko tri sata obezbeđen hotelski smeštaj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion sa putnicima iz Atine sleteo na beogradski aerodrom

Izvor: RTS, 02.Jul.2017

Letelica "Er Srbije", u kojoj su bili putnici čiji je let iz Atine za Beograd više puta odlagan zbog kvara, sletela je na Aerodrom "Nikola Tesla" u 21.10. . Reč je o avionu JU-2513 koji je kompanija "Er Srbija" poslala po...

Nastavak na RTS...

Atina: Putnici 24 časa zaglavljeni zbog kvara aviona, Er Srbija uputila drugi avion

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2017

Putnici koji su u subotu trebali da polete iz Atine za Beograd zaglavljeni su već 24 sata u Grčkoj jer je, kako im je rečeno, avion pokvaren Putnici koji su u subotu trebali da polete iz Atine za Beograd zaglavljeni su već 24 sata u Grčkoj jer je, kako im je rečeno, avion...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.