Avion sa putnicima iz Atine sleteo na beogradski aerodrom

Izvor: RTS, 02.Jul.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion sa putnicima iz Atine sleteo na beogradski aerodrom

Letelica "Er Srbije", u kojoj su bili putnici čiji je let iz Atine za Beograd više puta odlagan zbog kvara, sletela je na Aerodrom "Nikola Tesla" u 21.10.
Reč je o avionu JU-2513 koji je kompanija "Er Srbija" poslala po putnike kojima je let JU-513 zbog tehničkih poteškoća na avionu iz Atine odlagan od juče.

Novi avion sa oko 80 putnika u Beograd je stigao u 21.10. Kako saznaje RTS, ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << putnici su drugim linijama već prebačeni do željenih destinacija. 
Putnica na ovom letu rekla je ranije Tanjugu da je redovan let "Er Srbije" bio zakazan za subotu u 15.35, ali kada su se putnici već ukrcali i kada je avion počeo da se kreće po pisti, vraćen je, jer je utvrđen tehnički problem.
Nakon toga, pokušano je još jedno poletanje, ali kako nije uspelo, putnici su sinoć oko 3.00 časa bili prebačeni u hotel. 
Sagovornica Tanjuga ispričala je da je danas vreme poletanja aviona dva puta pomerano, u 13.00 i 14.00, ali da su nakon toga putnici vraćeni na aerodrom bez objašnjenja. 
Prema njenim rečima, među putnicima je bilo dece i invalida.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KONAČNO: Mučenici iz Atine sleteli na Teslu

Izvor: Mondo, 02.Jul.2017

Avion sa putnicima Er Srbije iz Atine, kojima je let za Beograd odlagan zbog kvara, sleteo je večeras u 21:10 na beogradski aerodrom "Nikola Tesla"...Foto: MONDO/Dragana Todorović..Reč je o avionu JU2513 koji je kompanija Er Srbija poslala po putnike kojima je let JU513 zbog tehničkih poteškoća,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.