OVO VIŠE NIJE NORMALNO ŠTA NAM GRCI RADE Novo pravilo u Grčkoj, obavezna kaciga od 1. avgusta?! Status na društvenim mrežama napravio POMETNJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 09:07

"OVO VIŠE NIJE NORMALNO ŠTA NAM GRCI RADE" Novo pravilo u Grčkoj, obavezna kaciga od 1. avgusta?! Status na društvenim mrežama napravio POMETNJU

Status na društvenim mrežama napravio pometnju, a evo šta se krije iza svega.

Od 1. agusta novo pravilo u Grčkoj - svi putnici u automobilima moraće da nose kacige! Ovako je glasila jedna objava na društvenim mrežama u koju su mnogi poverovali, a za koju se ispostavilo da je šala!

Jedan turista iz Srbije rešio je da se našali. Međutim, mnogi su naseli na njegovu šalu i poverovali u to da je od 1. avgusta tokom vožnje u Grčkoj obavezno nošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kacige u automobilu!

- Ovo više nije normalno šta nam Grci rade. Od 1. avgusta, novo pravilo u Grčkoj, svaki putnik u vozilu mora imati kacigu, pravilo važi i za autobuse. Kazna za nenošenje kacige je 90 evra. Deca mogu imati i biciklističke šlemove, to je pogodnost. Kao dokaz prilažem fotografiju dva odgovorna učesnika u saobraćaju - napisao je jedan korisnik u grupi "Grčka info" i dodao da je pod kacigama temperatura plus 10-15.

Pojedini korisnici naseli su na ovo i pitali su se da li je moguće da se i ovo pravilo nameće.

Komentari su se nizali. Naravno bilo je i onih koji su posumnjali u istinitost.

Sitaucija je toliko bila ozbiljna da su korisnici ove grupe poslali administratorima zvaničan mejl sa upitom da li je zaista obaveza vozača od 1. avgusta da nose kacige u vozilima u Grčkoj.

- Ne, kacige nisu obavezne od 1. avgusta. Ovo je bila šala člana grupe, ali su izgleda neki poverovali - napisao je jedan od administratora grupe "Grčka info".

Oni su objasnili i zašto su ljudi na slici nosili kacige u kolima.

- Naime, na putu ka Grčkoj pokvarila se klima u auto, drug je otvorio prozore, a promaja cepa, stavili kacige zbog promaje. A mi ih uslikali jer smo išli zajedno u pratnji. Šou - objasnio je jedan od prijatelja mladića koji je podeli ovaj status i fotografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.