OPSADNO STANJE: Stigli Grobari

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 19:35

OPSADNO STANJE: Stigli Grobari

Pružaju podršku bratskom klubu.
Fudbaleri PAOK i Dinamo Zagreba igraju revanš utakmicu osmine finala Lige konferencija, a pred ovaj meč u Solunu vlada opsadno stanje.
Prema informacijama, pojedini navijači Dinama su ponovo pokušali da uđu u Grčku, iako je najvatrenijim pristalicama kluba iz Zagreba zabranjeno da prisustvuju gostujućim utakmicama.
Sa druge navijačima PAOK-a su se priključile pristalice Partizana. Pojedini navijači su vraćeni na ulasku u Grčku, dok su neki uspeli da dođu do Soluna, tako da će se naći na stadionu.
Na dan utakmice u Solunu vladaju velike mere bezbednosti, pošto je ova utakmica proglašena za meč visokog rizika.
Navijači PAOK...
Pogledaj vesti o: Grčka,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bivši srpski fudbaler iskren - navijaće PROTIV HRVATA: "Mi smo rivali"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Nastupao je pet godina u PAOK-u...PAOK i Dinamo Zagreb u četvrtak od 18:45 u Solunu igraju revanš utakmicu osmine finala Konferencijske lige. Dinamo je u prvom susretu na Maksimiru golovima Bruna Petkovića slavio 2:0...Penzionisani srpski vezista Slađan Spasić (50), koji je od 2000. do 2005....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.