Bivši srpski fudbaler iskren - navijaće PROTIV HRVATA: Mi smo rivali

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 19:35

Bivši srpski fudbaler iskren - navijaće PROTIV HRVATA: "Mi smo rivali"

Nastupao je pet godina u PAOK-u.
PAOK i Dinamo Zagreb u četvrtak od 18:45 u Solunu igraju revanš utakmicu osmine finala Konferencijske lige. Dinamo je u prvom susretu na Maksimiru golovima Bruna Petkovića slavio 2:0.
Penzionisani srpski vezista Slađan Spasić (50), koji je od 2000. do 2005. nastupao za PAOK, najavio je utakmicu za grčki radio Metropolis.
- Gledaću utakmicu s prijateljima. Hrvatska i Srbija su rivali i večeras ću navijati za PAOK. Utakmica će biti jako zanimljiva. Biće teško, Dinamo je dobar protivnik, no verujem da ga PAOK može da prođe. Igrači PAOK-a moraju dati sve od sebe, moraju da grizu po terenu. PAOK ne sme da ostavlja rupe u odbrani i mora jako da pritisne Dinamo...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.