Novosti: Đelić baca latice umesto čaša

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Đelić baca latice umesto čaša

Božidar Đelić je prisustvovao tradicionalnoj grčkoj zabavi, koje su sada prilagođene krizi, pa nema razbijanja čaša i tanjira, već se bacaju latice cveća.

Prošlonedeljnu trodnevnu posetu Grčkoj, vicepremijer Božidar Đelić dugo će pamtiti. Posle napornog dnevnog tempa, brojnih susreta sa zvaničnicima i pretresanja ozbiljnih političkih i ekonomskih tema, domaćini su gostu iz Srbije priredili - večernje iznenađenje.

Nova šansa za kandidaturu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tek u decembru 2012.

Đelić: Ostavka ako Srbija ne dobije status kandidata

Đelić: Beli šengen nije nam bogom dat

Đelić je imao priliku da prisustvuje tradicionalnom grčkom provodu uz buzuki. Ali, bez razbijanja čaša i tanjira, jer su Grci čak i svoje čuvene zabave prilagodili krizi. Tako sada, umesto lumpovanja, bacaju okolo latice cveća. Potpredsednik Vlade posebno se oduševio jednom pesmom brzog ritma, a domaćini su mu objasnili da je to novi, aktuelni hit, takođe u znaku krize. Naime, u refrenu, u šaljivom tonu, pominje se recesija, kako više nema para, ni kredita...

(Novosti)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.