Nisu samo Grci, još jedan klub u trci za Đurđevića!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu samo Grci, još jedan klub u trci za Đurđevića!

Kako se bliži kraj letnjeg prelaznog roka, polako raste i interesovanje za najboljeg strelca Partizana.

Ono što vam je već poznato, to je interesovanje Olimpijakosa za napadača crno-belih, koje je pojačano po okončanju dvomeča ova dva tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona i pogotka koji je Uroš Đurđević postigao u Pireju za konačnih 2-2.

Međutim, izgleda da će Atinjani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobiti konkurenciju u završnici letnje pijace.

Italijanski mediji tokom dana najavljuju povratak 23-godišnjeg napadača u Seriju A, gde je već imao jednu, ne baš uspelu epizodu u dresu Palerma, pre nego što se odlučio na povratak u Srbiju, u ekipu Partizana.

U crno-belom dresu se prošle sezone preporodio, postigao 24 prvenstvena pogotka, što je izgleda ''odjeknulo'' i na Apeninima, pa be sada Đurđevića u svojim redovima rado video novajlija u ligi - Benevento.

Đurđević bi verovatno imao veliki motiv da Italijanima konačno pokaže sve svoje kvalitete što u Palermu nije uspeo, ali je pitanje koliko bi Benevento mogao da parira klubu iz Pireja kada su finansije u pitanju, ukoliko Grci budu zaista uporni u nameri da dovedu napadača srpskog šampiona.

Možda nešto jasniju sliku do bijemo posle večerašnjeg meča između Partizana i Videotona u Humskoj od 21 čas.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.