Najusamljenija prodavačica u Grčkoj: Za dve godine salon nije prodao nijedan ferari

Izvor: medio.rs, 21.Avg.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najusamljenija prodavačica u Grčkoj: Za dve godine salon nije prodao nijedan 'ferari'

U Grčkoj je ne tako davno navodno bilo više džipova "porše kajen" nego građana koji su poreskoj službi prijavili godišnju zaradu veću od 50.000 evra. Britanski "Gardijan" piše da su ta vremena prošla i da jedini salon "Ferarija" u toj krizom pogođenoj državi već dve godine nije prodao nijedan automobil.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

U Grčkoj ukupan pad prodaje novih automobila preko 75%

Izvor: AutoBlog, 22.Avg.2013, 09:30

U Grčkoj ukupan pad prodaje novih automobila u odnosu na 2008. iznosi preko 75%Nekada je u Grčkoj bilo više luksuznih modela Porsche Cayenne nego građana koji su prijavljivali više od 50.000 evra godišnje zarade, ali ta vremena su prošla, piše Gardijan. To dobro zna Angeliki Karitsa, koja je...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.