NOVE GUŽVE NA GRANICI SA GRČKOM, KREĆE DRUGA TURA TURISTA: Haos se očekuje do kraja nedelje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 15:33

NOVE GUŽVE NA GRANICI SA GRČKOM, KREĆE DRUGA TURA TURISTA: Haos se očekuje do kraja nedelje (VIDEO)

Na graničnom prelazu Promahonas između Grčke i Bugarske ponovo se stvorila gužva, drugi dan zaredom.

Vozila stoje u dugom redu još od ranog jutra, a policija je saopštila da čini sve što je u njenoj moći kako bi smanjila gužvu na ovom graničnom prelazu.

Nadležni organi predviđaju da će gužve na graničnom prelazu Promahonas potrajati čitave nedelje, kao i da će najverovatnije biti još veće tokom vikenda.

Timovi Nacionalne zdravstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organizacije uzimaju podatke od putnika sa ovog graničnog prelaza, dok neke među njima testiraju na korona virus.

Odabir putnika za testiranje vrši se nasumnično, a one osobe za koje se pokaže da su pozitivne na korona virus moraće da provedu dve nedelje u karantinu, u skladu sa zdravstvenim protokolima.

Nakon večeri prepune neizvesnosti i oprečnih inforamcija, turisti iz Srbije končano su sinoć od 23 sati pušteni da pređu bugarsko-grčku granicu.

Na graničnom prelazu Kulata (Promahonas je sa grčke srane) kolone vozila bile su nepregledne, duge čak i više od 11 kilometra, a među putnicima bilo je i puno porodica sa decom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.