Milutinov opet nokautirao PAO, Olimpijakos pred titulom

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinov opet nokautirao PAO, Olimpijakos pred titulom

Srpski centar ubacio 14 poena i uhvatio pet lopi u trećem meču finala grčkog prvenstva

Nikola Milutinov doveo je Olimpijakos na korak od nove titule prvaka Grčke! Crveno-beli su u Pireju u neizvesnoj i nervozom nabijenoj utakmici savladali Panatinaikos sa 64:62 (16:16, 20:17, 7:10, 21:19) i poveli sa 2:1 u seriji.

Meč loptu za osvajanje titule prvaka ekipa Olimpijakosa imaće u četvrtak kada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se igra četvrta utakmica finalne serije, a domaćin je Panatinaikos.

Srpski centar Nikola Milutinov bio je najbolji strelac crveno-belih sa 14 poena, a ubacio je i dva slobodna bacanja za vođstvo od 64:63 na pola minuta pre kraja utakmice.

Jednom je u završnici sa penala bio precizan i Jorgos Printezis, a priliku da trojkom donese pobedu Panatinaikosu propustio je Majk Džejms u poslednjim trenucima utakmice.

Može se reći da je Olimpijakos uspeo da se vrati iz mrtvih večeras, jer je Panatinaikos sredinom poslednje deonice imao 10 poena prednosti. Međutim, tu kao da su se Zeleni zaledili, a Olimpijakos je napravio manje grešaka i u odbrani i u napadu.

Jorgos Printezis utakmicu je završio sa 10 poena, Džejms je sa 16 bio najbolji strelac Panatinaikosa, a 11 je dodao Nik Kalates.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo može samo Olimpijakos - veliki preokret za 2:1

Izvor: Mondo, 04.Jun.2017

Crveno-beli iz Pireja gubili su deset razlike u poslednjoj deonici i na kraju su upisali pobedu protiv najvećeg rivala Panatinaikosa (64:62) i samim tim poveli u seriji finala plej-ofa 2:1. Milutinov odličan...Foto: (AP Photo/Lefteris Pitarakis)..Olimpijakos - Panatinakos 2:1!..Crveno-beli iz Pireja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.