Milojeviću nije bilo lako, nakon meča otkrio zašto je za njega utorak bio tužan dan

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojeviću nije bilo lako, nakon meča otkrio zašto je za njega utorak bio tužan dan

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izrazio je večeras saučešće porodicama stradalih u požarima u okolini Atine i izrazio nadu da će se Grčka što pre oporaviti od katastrofe koje je zadesila.

U požarima koji su zahvatili okolinu Atine stradalo je, po poslednjim informacijama, najmanje 74 ljudi.

"Tužan dan za mene zbog događaja u Grčkoj i hteo bih u svoje ime, igrača i stručnog štaba izrazim duboko saučešće porodicama nastradalih", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Milojević novinarima posle utakmice protiv Suduve.

Večerašnja utakmica između Zvezde i Suduve u kvalifikacijama za Ligu šampiona počela je minutom ćutanja.

"Zvezda je pokazala veliki gest i hvala celoj zvezdaškoj javnosti. Pokazali smo koliki smo ljudi... Nadam se da će Grčka izaći iz svih problema. Ozbiljna je katastrofa, nadam se da će sve što pre oporaviti od svega toga", rekao je Milojević.

Trener Crvene zvezde nastupao je tokom igračke karijere za nekoliko grčkih klubova, među kojima je i Panatinaikos, a prošle godine je stigao u Zvezdu nakon godinu dana provedenih na klupi Panioniosa.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.