Mel Gibson snima film

Izvor: TvojPortal.com, 11.Sep.2011, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mel Gibson snima film

Izvor: bizlife.rs
Los Anđeles - Holivudski glumac i režiser priprema film o jevrejskom ratniku Judi Makabiju, objavljeno je na filmskom sajtu Dedlajn.


Junak serijala "Smrtonosno oružje", koji je u prošlosti kritikovan zbog antisemitskih komentara, udružio se sa scenaristom Džoom Esterhašom i biće koscenarista, producent, a možda i režiser filma.
Drama, koja još nema naziv, govoriće o vođi jevrejske pobune protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << grčke vojske u 2. veku pre nove ere. Džo Esterhaš radio je na filmovima "Flešdens" i "Niske strasti", a 1996. je dobio nagradu za životno delo Fondacije Emanuel za pisanje o holokaustu u Madjarskoj.
Gibson je ranije ove godine optužen za fizički napad na tadašnju devojku Oksanu Grigorjevu. Nedavno mu je sud naložio da Grigorjevoj plati 750.000 dolara za izdržavanje njihove ćerke Lusije. Gibson je režirao filmove "Hrabro srce", "Stradanje Isusovo", "Apokalipto" i "Čovek bez lica".

filmMel Gibsonfilm o jevrejskom ratniku

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.