Marko Šćepović menja Ilića

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Šćepović menja Ilića

Olimpijakos raspoložen za još jednu pozajmicu

Posle dve godine, Marko Šćepović bi mogao natrag u Grčku. Nekadašnji perspektivni napadač Partizana je pod ugovorom sa Olimpijakosom, ali klub iz Pireja neće biti njegova sledeća stanica. Grčki prvoligaš PAS Janjina se obratila Olimpijakosu sa zahtevom da pozajmi mlađeg od brate Šćepović.

Janjina je ostala bez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << udarne igle Brane Ilića kojem je istekao ugovor, a Grci kao naslednika žele Ilićevog zemljaka Šćepovića. Već su dobili zeleno svetlo od Olimpijakosa za pozajmicu i sada ostaje da ubede Šćepovića.

Srpski napadač je prethodne dve sezone proveo na pozajmicama iz Olimpijakosa. Sezonu 2014/15 je započeo na pozajmici u Majorki, potom je pola godine proveo u Tereku iz Groznog. Prethodnu sezonu je igrao u belgijskom Muskronu za koji je na 19 mečeva postigao pet golova.

Kada smo već kod Šćepovića, njegov stariji brat Stefan takođe menja sredinu. On je pod ugovorom sa Seltikom, ali postoje velike šanse da pređe u Sporting iz Hihona za koji je već igrao.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.