Marijana Mićić na romantičnom odmoru sa dečkom (Foto)

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mićić na romantičnom odmoru sa dečkom (Foto)

Glumica i voditeljka Marijana Mićić koju ćemo uskoro gledati na televiziji Pink u novom takmičarskom serijalu "Pinkove zvezdice", već nekoliko dana boravi u Grčkoj, gde sa svojim izabranikom, producentom Milošem Marjanovićem provodi godišnji odmor.

Pinkove zvezdice - novi talent šou koji vodi Marijana Mićić!

Marijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i Miloš, koji su u vezi više od godinu dana, ne samo da uživaju u vrelim sunčanim danima, morskom plavetnilu i provodu uz koktele, daleko od gradske vreve, već se poput pravih golupčića odlično snalaze i u romantičnim scenama.

Čini se kako je voditeljka srećnija i zaljubljenija nego ikad, što je očigledno i na slikama koje objavljuje na društvenim mrežama, pa je jasno da je Marijana konačno pronašla svoj emotivni mir i nije isključeno da bi ubrzo mogla stati pred oltar...

Autor: B.B.

Foto: Instagram/Marijana Micic

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Marijana na godišnjem odmoru u Grčkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2014

Srbijanska glumica i voditeljka Marijana Mičić provodi godišnji odmor u Grčkoj sa svojim izabranikom, producentom Milošem Marjanovićem...Njih dvoje su u vezi više od godinu dana. Oni uživaju u vrelim sunčanim danima, morskom plavetnilu, ali i u svojoj ljubavi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.