Manekenka oduševila izgledom: Jednodelni kupaći istakao savršenu figuru

Izvor: B92, 31.Jul.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka oduševila izgledom: Jednodelni kupaći istakao savršenu figuru

Kao i mnoge njene koleginice, ni ova lepotica nije odolela da deo svog letnjeg odmora provede uživajući u Grčkoj.

Jedna od najtraženijih manekenki danas i prepoznatljivo lice modnog brenda Viktorija Sikret Bela Hadid, privlači pažnju gde god se pojavi.

To je potvrdila i fotografijama iz Grčke koje je postavila na svoj profil na Instagramu. Ova 22- godišnja manekenka još jednom je pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju savršenu figuru i vitku liniju.

Jednodelni kupaći kostim koji je odabrala za popularno mondesnko letovalište Mikonos, istakao je njene obline i izvajano telo.

Fotografije koje je objavila izazvale su i brojne pozitivne komentare fanova na račun njenog izgleda, od toga da je Bele prezgodna i da joj kupaći fantastično stoji, do onih da joj nema ravne.

Bela uživa na odmoru sa porodicom i prijateljima. Na letovanju joj se pridružila i 24-godišnja sestra Điđi, koja je takođe supermodel.

Inače, porodica Hadid okupila se u Grčkoj kako bi zajedno proslavili 34. rođendan Alane, polusestre Bele i Điđi, inače ćerke milionera Mohameda Hadida.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.