MOŽE MU SE: Berbatov u Grčkoj napravio intervju sa samim sobom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2016, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE MU SE: Berbatov u Grčkoj napravio intervju sa samim sobom (VIDEO)

Napadač PAOK-a pokušao da objasni razloge za prvi crveni karton posle 13 godina koji je dobio protiv AEK-a

Napadač PAOK-a Dimitar Berbatov objavio je bizaran intervju sa samim sobom na svom Fejsbuk profilu kako bi odbacio tvrdnje da nije dovoljno posvećen klubu za koji nastupa.

Nekadašnji napadač Mančester Junajteda i Totenhema dobio je crveni karton posle 13 godina i to nakon što je laktom udario protivničkog fudbalera tokom nedeljne utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa AEK-om.

Bugarin je isključen samo 17 minuta nakon što je ušao u igru u drugom poluvremenu. Valjda zato poželeo je da u neobičnom intervjuu, jedan na jedan, objasni da nije imao nameru da propusti utakmicu, kako mu mnogi zameraju.

Berbatov je, izigravajući novinara, napisao:

“Neki mediji tvrde da ne želite više da igrate za PAOK?”

Potom je Bugarin odgovorio na to pitanje, ali kao igrač:

“Upravo to je razlog zašto vama dajem ovaj intervju, a ne ljudima koji su izašli u javnost sa ovako glupim pretpostavkama. Naravno da to nije istina i da sa takviom navodima pojedinci žele da naruše atmosferu u klubu. PAOK je sada moj tim i želim da se borim za njega, čak i ako to ponekad podrazumeva da dobijem crveni karton.”

Sada 34-godišnji Berbatov priznao je da je bio razočaran što je meč počeo kao rezerva na utakmici u kojoj je njegov tim poražen i da je bes kriv za sve.

“Igrač AEK-a me je držao i sprečavao da se izborim za poziciju, a ja sam bio nervozan i ljut i zato sam ga udario. Nisam igrao i nisam mogao nikako da pomognem timu. Bio je ovo derbi, a ja sam stigao ovde upravo da bih igrao ovakve utakmice, gde moje iskustvo i kvalitet mogu da pomognu, a ne da sedim na klupi I ne radim ništa. Ali, upravo se desilo sve kontra”, objasnio je Berbatov.

Bugarin je obećao i da će povesti računa o ponašanju ubuduće jer ako ovako nastavi izgledaće da mu nije više stalo do PAOK-a.

“Ako strast prema fudbalu opadne, a ja prestanem da se ljutim, prekinem da vičem i gestikuliram na terenu, onda to znači da me fudbal više ne zanima, a ni tim za koji igram”, zaključio je Dimitar Berbatov.



Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Grčka,   Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Berbatov intervjuisao Berbatova

Izvor: B92, 27.Jan.2016, 18:42

Dimitar Berbatov nikad nije bio običan fudbaler, a to je potvrdio i u Grčkoj. "Intervju sa Dimitrom Berbatovom koji je uradio novinar Dimitar Berbatov", navodi se na početku intervjua objavljenog na njegovom Fejsbuk profilu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.