Sreda, 27.01.2016.

17:44

Berbatov intervjuisao Berbatova

Dimitar Berbatov nikad nije bio običan fudbaler, a to je potvrdio i u Grčkoj.

Izvor: AK

Berbatov intervjuisao Berbatova
foto: Getty images

Bugarski napadač je pre nekoliko dana intervjuisao sam sebe, kako bi objasnio zašto je dobio crveni karton na meču njegovog PAOK-a.

"Intervju sa Dimitrom Berbatovom koji je uradio novinar Dimitar Berbatov", navodi se na početku intervjua objavljenog na njegovom Fejsbuk profilu.

Berbatov je inače isključen u porazu PAOK-a na gostovanju protiv AEK-a (1:0), jer je u 83. minutu laktom udario igrača rivala.

To je Bugarinu bilo prvo isljučenje posle skoro pet godina i meča njegovog tadašnjeg tima Bajera i Verdera u Bundesligi.

"Mediji izveštavaju laži o meni, i zato sam odlučio da uradim ovakav intervju", rekao je Berbatov kome smetaju pisanja medija da ne želi da igra za PAOK.

"To nije istina, a upravo zato i dajem intervju samo tebi, drugi pišu laži i prenose nešto što nisam rekao ili nešto što uopšte ne mislim i ne osećam. Ali istina je i da ne osećam užitak u sedenju na klupi i u takvim sam trenucima tužan i ljut. Želim da igram, mogu pomoći klubu svojim igrama i pokazati sve što sam pokazivao kroz celi karijeru", rekao je fudbaler Berbatov "novinaru" Berbatovu.

On ne poriče da je zaslužio crveni karton, istakavši da je udario rivala jer ga je iznerivao držanjem za dres.

"Izgubio sam živce. Sedeo sam na klupi dok je AEK vodio, a doveli su me ovde da bih igrao u ovakvim utakmicama i pravio razliku. Umesto toga sam bio na klupi, nisam ništa mogao i kad sam ušao sam ostao u tom lošem raspoloženju", objasnio je Berbatov.

Grčka Liga kaznila je Bugarina sa tri meča suspenzije. Bivši napadač Totenhema, Mančester Junajteda, Fulama i Monaka postigao je pet golova na 19 nastupa za PAOK.

Solunski crno-beli, koji su prethodnih sezona bili jedini dostojan konkurent Olimpijakosu u Superligi, sada je tek četvrti na tabeli sa 22 boda manje od crveno-belih iz Pireja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: