MAJKA I ĆERKA IZ PIROTA POGINULE U BUGARSKOJ: Familija još čeka tela, procedura pomerila sahrane

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA I ĆERKA IZ PIROTA POGINULE U BUGARSKOJ: Familija još čeka tela, procedura pomerila sahrane

Svetlana (54) i Anđela Rančić (16) nastradale su u sudaru na magistrali kod Kočerinova, nadomak graničnog prelaza Kulata ka Grčkoj NI pet dana nakon pogibije u Bugarskoj, u sudaru na magistrali kod Kočerinova, nadomak graničnog prelaza Kulata ka Grčkoj, tela majke i kćerke, Svetlane (54) i Anđele Rančić (16), nisu dopremljena u Pirot. Kako saznajemo od više izvora, naša administracija je okončala kompletnu proceduru oko prenosa tela, međutim, procedura >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Bugarskoj je nešto složenija, a čitav slučaj je zakomplikovala činjenica da se nesreća desila uoči vikenda, kada mnoge službe nisu radile. Kako pouzdano saznajemo od najbližih Marjanovih i Svetlaninih prijatelja i kolega s posla, oni očekuju da tela iz Bugarske budu dopremljena u sredu. Planirano je da sahrana tragično preminulih majke i kćerke bude obavljena u četvrtak. U međuvremenu je urađena istraga na mestu nesreće gde se pirotska "panda" sudarila sa autobusom koji je prevozio radnike od Blagojevgrada do Sapareve banje. Završena je obdukcija i prevedena je i overena kompletna medicinska dokumentacija o ovom slučaju. Srpski organi su pripremili kompletnu papirologiju i čeka se signal bugarskih vlasti da se iz Pirota ode po tela. PROČITAJTE JOŠ - TEŠKA NESREĆA: U Bugarskoj nastradala srpska porodica iz Pirota Marjan Rančić (60), Svetlanin suprug i Anđelin otac, koji je vozio prilikom sudara, i dalje je u teškom stanju i indukovanoj komi, koja je izazvana zbog velikog broja hirurških intervencija u Univerzitetskoj klinici "Sveta Ana " u Sofiji. Poslednji zahvat obavljen je u nedelju posle podne u ovoj prestižnoj bugarskoj medicinskoj ustanovi.KOBNE POVREDE KIČME I VRATA SUDAR automobila porodice iz Pirota koja je krenula u Grčku na odmor, desio se u prošli petak, kada je njihova "panda" iz nepoznatih razloga skrenula u suprotnu stranu i sudarila se sa autobusom. Na licu mesta je poginula Svetlana, dok je nesrećna Anđela, usled povreda, preminula u blagojevgradskoj bolnici. Obe su preminule zbog teških povreda kičmenog stuba u predelu vrata.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Skrenuo je u moju traku, kočio sam" Ispovest vozača autobusa nakon udesa u kojem su poginule MAJKA I ĆERKA iz Pirota

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019

Tela Svetlane Rančić i njene ćerke Anđele trebalo je da budu dopremljena u Srbiju danas, ali je zbog papirologije termin pomeren...- Jako mi je žao tih ljudi, 35 godina sam za volanom i nikada nisam doživeo nešto slično. Na udaljenosti od 50 metara iz nekog razloga je počeo da skreće u moju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.