LESOR I VILDOZA SRUŠILI PAOK: Zakazano finale sa Olimpijakosom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023, 06:38

LESOR I VILDOZA SRUŠILI PAOK: Zakazano finale sa Olimpijakosom!

Dominacija "zelenih"...

U finalu Superkupa Grčke na Rodosu gledaćemo veliki atinski derbi između Panatinaikosa i Olimpijakosa. Košarkaši Panatinaikosa su u drugom polufinalu pobedili PAOK sa 77:64, uz odlične role Matijasa Lesora i Luke Vildoze.

Bivši centar Partizana utakmicu je završio sa 20 poena, imao je i sedam skokova, dok je nekadašnji igrač Crvene zvezde doprineo trijumfu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 11 poena. U sastavu "zelenih" zapažen je bio i Gaj sa 14 poena.

Meknis je ubacio 19 poena za PAOK.

Dakle, sutra u 17 sati će se odigrati prvi od mnogih ovosezonskih duela između Panatinaikosa i Olimpijakosa, a drugi je već 6. oktobra u prvom kolu Evrolige. Sutra će Kostas Slukas prvi put zaigrati za PAO protiv svog dojučerašnjeg kluba.

Olimpijakos je ranije danas savladao Peristeri sa 84:64.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jedini Adetokumbo van SAD pred najvećim izazovom karijere – derbi sa Olimpijakosom

Izvor: B92, 30.Sep.2023

Kostas Adetokumbo (25) imao je zapaženu rolu u polufinalu Superkupa Grčke protiv PAOK-a, a pred sudar sa večitim rivalom, kaže, očekuje pobedu...Kostas je drugi najmlađi brat Adetokumbovih, mlađi je od Janisa i Tanasisa, a stariji od Aleksisa i jedini je od ove četvorke koji trenutno gradi karijeru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.