Kurir: Grčka liga u krizi, ali je obdanište za srpsku

Izvor: Kurir, 14.Avg.2013, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurir: Grčka liga u krizi, ali je obdanište za srpsku

BEČ - Grčka liga se nalazi u krizi, ali u ovom trenutku predstavlja "obdanište" za srpski fudbal, ocenjuje bečki dnevnik "Kurir".

Nazivanje svojih kritičara "običnim kriminalcima" nije lep ton, ali barem neko ima jasan stav, konstatuje list, ukazujući da je Tomislav Karadžić kritikovan što je Fudbalski savez Srbije, na čijem je čelu, odgovoran za lošu utakmicu.

"Kurir" naglašava da je prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vikenda ekipa Novog Pazara protiv Partizana nastupila sa samo 11 igrača jer je Savez, pod sumnjivim okolnostima, sprečio prijavu više igrača.

Čak i trener nije došao na utakmicu, a sudija je dosudio jedan penal i, uz to, isključio igrača Novog Pazara.

Gosti su izgubili od aktuelnog šampiona Partizana sa 4:3. konstatuje bečki dnevnik, dodajući da je glavni rival crno-belih, Crvena zvezda zbog jednog isključenja izgubila.

Zvezda je najveći protivnik predsednika FSS, kojeg više ne želi gotovo polovina klubova.

"Kurir" ističe da se spekuliše da postoje manipulacije na utakmicama, a i kod prodaje srpskih igrača često je dolazilo do nepravilnosti.

Takođe list podseća da probleme srpskom fudbalu ne prave samo "obični kriminalci", navodeći da je generalni sekretar Saveza usred dana ubijen 2004. ispred sedišta Fudbalskog saveza, a da ubica nikada nije uhvaćen.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Austrijanci se podsmevaju našem fudbalu: U Grčkoj je kriza, ali oni su obdanište za Srbe

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2013

Grčka liga se nalazi u krizi, ali u ovom trenutku predstavlja "obdanište" za srpski fudbal, ocenjuje bečki dnevnik "Kurir". Nazivanje svojih kritičara "običnim kriminalcima" nije lep ton, ali barem neko ima jasan stav, konstatuje list uz naslov "Srpski vrtlog", ukazujući da je Tomislav Karadžić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.