Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAMO LI NOVI REKORD? Olimpijakos ostvario pobedu od 69 poena razlike!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Lavrio u grčkom prvenstvu sa neverovatnih 69 poena razlike, bilo je 108:39 (21:13, 29:6, 31:14, 27:6).

Šta reći o meču koji jedna ekipa dobije ovolikom razlikom? Postignutih 108, primljenih svega 39 poena, Statistika u potpunosti na strani Pirejaca, skokovi, procenat šuta, izgubljene lopte…sve.
Čak je i Nikola Milutinov koji nije puno dobijao priliku da igra, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na parketu proveo 10 minuta i uz ‘luksuzan’ šut 1/5 upisao dva postignuta poena.
Gostujući igrači nisu znali šta ih je snašlo, pa su katastrofalno šutirali iz igre, dok ih je većeg poraza, ako je to ikako moguće, spasio dobar šut sa linije penala – 14/15.
Treba reći da je najefikasniji bio ‘Bili’ Spanulis sa 19, Papapetru je dodao 16, a Met Lodžeski je postigao 14 poena.
The post IMAMO LI NOVI REKORD? Olimpijakos ostvario pobedu od 69 poena razlike! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.