I Crnogorci siti, beže sa svojih plaža

Izvor: B92, 15.Jun.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Crnogorci siti, beže sa svojih plaža

Crnogorci su se poslednjih godina zasitili svojih plaža, pa se sve češće opredeljuju za udaljenije destinacije poput Grčke, Turske i Italije.

U turističkoj agenciji Galileo kažu za Dnevne novine da je najpopularnija od njih za Crnogorce Grčka, a kao glavni razlog u agenciji navode želju da se upozna druga kultura.

Osim Grčke, popularne destinacije su i Italija, tačnije Rimini, oko 299 eura, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Sicilija 165 eura, ali i one egzotičnije kao što su Majorka i Antalija.

Većina agencija nudi i posebne popuste za decu pa su tako za mlađe od sedam ili pet godina, aranžmani uglavnom gratis, dok su za decu do 12 godina obezbeđeni popusti od 20 odsto.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I Crnogorci beže sa svojih plaža

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2015

Crnogorci su se poslednjih godina zasitili svojih plaža, pa se sve češće opredeljuju za udaljenije destinacije poput Grčke, Turske i Italije...U turističkoj agenciji Galileo kažu za Dnevne novine da je najpopularnija od njih za Crnogorce Grčka, a kao glavni razlog u agenciji navode želju da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.