Izvor: Blic, 15.Jun.2020, 11:28

HAOS NA ULAZU U GRČKU! Srbi masovno krenuli na more preko Bugarske, Grci ne otvaraju granicu sa S. Makedonijom sve do 1. jula? (VIDEO)

Novi problemi za sve građane Srbije koji se spremaju da krenu u Grčku na more. Vest da je Severna Makedonija otvorila od danas svoje granice obradovala je mnogobrojne srpske turiste, ali je problem što je neizvesno da li će Grci večeras u 23.00, pored prelaza ka Bugarskoj, otvoriti i Evzoni, na granici sa Severnom Makedonijom!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grci ipak ne otvaraju granicu sa Makedonijom do 1. jula?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2020

Vest da je Severna Makedonija otvorila od danas svoje granice obradovala je srpske turiste, ali je problem što je neizvesno da li će Grci večeras, pored prelaza ka Bugarskoj, otvoriti i prelaz Evzoni, na granici sa Severnom Makedonijom...Naime, grčki ministar turizma Haris Teoharis je najavio da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"NE PUŠTAJU NAS U GRČKU..." Srpski turisti još ne mogu da pređu granicu, pa se u Bugarskoj formirala KOLONA DUGA 10 km

Izvor: Blic, 15.Jun.2020

Turisti iz Srbije, Rumunije, Bugarske, BiH, masovno su krenuli danas put omiljenih grčkih letovališta, ali su mnogi od njih - zaustavljeni na pola puta!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.