Grci ipak ne otvaraju granicu sa Makedonijom do 1. jula?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2020, 11:58

Grci ipak ne otvaraju granicu sa Makedonijom do 1. jula?

Vest da je Severna Makedonija otvorila od danas svoje granice obradovala je srpske turiste, ali je problem što je neizvesno da li će Grci večeras, pored prelaza ka Bugarskoj, otvoriti i prelaz Evzoni, na granici sa Severnom Makedonijom.

Naime, grčki ministar turizma Haris Teoharis je najavio da će se granice za turiste otvarati u dve faze.

On je rekao da će danas biti otvoreni granični prelazi ka Bugarskoj, a za 15 dana, odnosno 1. jula, ka Albaniji i Severnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Makedoniji, javila je grčka TV Skaj, a prenosi Blic.

Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija rekao je za TV Pink da će Grčka, prema nezvaničnim informacijama, otvoriti granicu prema Makedoniji tek 1. jula.

Za srpske turiste biće otvoren granični prelaz Evzoni.

Očekujemo da danas, evantualno sutra, imamo sve detalje - rekao je Seničić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.