Izvor: Vostok.rs, 07.Okt.2013, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka predala Rusiji Olimpijsku baklju

05.10.2013. -

Olimpijska baklja, zapaljena 29. septembra u drevnoj Olimpiji, predata je organizatorima Igara-2014 u Sočiju. Ceremonija je održana u subotu na stadionu "Panatinaikosa" u centru Atine. Tokom ceremonije, predsednik grčkog NOK (Nacionalni olimpijski komitet), Spiros Kapralos poželeo je Rusiji puno uspeha u organizaciji zimskih Olimpijskih igara.

Baklja će biti dostavljena u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Moskvu specijalnim avionom 6. oktobra. Istog dana, predsednik Vladimir Putin će na Crvenom trgu dati start štafete Olimpijske baklje u Rusiji.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin pokrenuo olimpijsku baklju

Izvor: RTS, 07.Okt.2013

Predsednik Rusije Vladimir Putin učestvovao je danas u Moskvi u ceremoniji pokretanja olimpijske baklje kojom će biti upaljen olimpijski plamen za predstojeće Zimske Olimpijske igre, u februaru u Sočiju...Na ceremoniji koju je prenosila državna televizija Putin je prilikom dizanja plamena izjavio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.