Grci tvrde: Mirotić najbliži Partizanu

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 08:21

Grci tvrde: Mirotić najbliži Partizanu

Grčki košarkaški novinar Sotiris Betakis kaže da je najtraženiji evropski košarkaš Nikola Mirotić već prihvatio poziv koji se ne odbija – od najvećeg.

Taj poziv, kako tvrdi ovaj kolumnista grčkog portala SDNA, stigao je direktno od Željka Obradovića.

Čim najtraženiji košarkaš Evrope završi komplikovanu proceduru raskida saradnje sa Barselonom, preseliće se u tabor šampiona ABA lige i postati deo crno-belih.

Ova informacija ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smisla pošto su i pojedini španski novinari nedavno preneli kako je Kevin Panter između ostalog produžio saradnju sa Partizanom jer je znao da će mu Mirotić biti saigrač u narednoj sezoni.

"Slučaj Mirotić je bez presedana. Od momenta kada je postalo jasno da ide iz Barselone, pola Evrope ga je želelo, a on je čistio buraniju. Sve dok nije stigao poziv. A svi znaju šta se dešava kada najveći pozove. Partizan je veliki favorit za potpis Nikole Mirotića", tvrdi Batakis.

Najveći, koga pominje Batakis u ovoj priči, je naravno Željko Obradović.

"U svakom slučaju to će se desiti tek kada Mirotić i Barselona postignu dogovor. Kada se to desi, i ako se desi, gotovo sigurno da će mu naredna stanica u karijeri biti Partizan".

Mirotić, podsetimo, ima i ponudu Zvezde kao i Monaka i Milana, a prethodno je odbio ponude grčkih velikana Olimpijakosa i Panatinaikosa.

I prema pisanju Italijanskog novinara Alesandra Luiđija Mađija, Mirotić bi mogao karijeru da nastavi upravo u crno-belom dresu zbog svojih dobrih odnosa sa trenerom Željkom Obradovićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.