GRCI IMAJU EKSKLUZIVU: Poznato kako će izgledati Evroliga sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 13:24

GRCI IMAJU EKSKLUZIVU: Poznato kako će izgledati Evroliga sledeće sezone

Da li je ovo konačan spisak.

I dok čelnici Evrolige najavaljuju da će se do kraja juna znati konačan spisak svih učesnika za sledeću sezonu, poznati grčki novinar Aris Barkas ima ekskluzivnu vest vezanu za elitno takmičenje za sezonu 2023/24.

Kako stvari stoje, velika je verovatnoća da Evroliga i naredne sezone zadrži identičan sastav. Nakon priča da bi pobednik Evrokupa, Gran Kanarija mogla da odustane od takmičenja zbog prevelikih troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putovanje, sve je izvesnije da će njihovo mesto "popuniti" Valensija koja bi zadržala svoj "vajld kard" od ove sezone.

Naravno, uz njih su glavni kandidati za specijalnu pozivnicu Partizan, Crvena zvezda i Virtus. Evroliga je zadovoljna viđenim prošle godine, što je u svom intervjuu naglasio i predsednik takmičenja, Dejan Bodiroga.

Pogledajte kako izgleda Zoe Tauran, devojka Rišaira Živkovića

A grčki novinar Aris Barkas tvrdi da će, s obzirom na to da naredne godine nema nikakvog proširenja Evrolige, sasatav Evrolige biti identičan, što raduje navijače Partizana i Zvezde.

- Pošto Gran Kanarija već duže vreme razmišlja oko učešća u Evroligi naredne sezone i nema ekspanzije, najverovatnije je da će sastav timova biti identičan. Valensija će izgleda ipak imati razloga za osmeh - poručio je Barkas.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.