Izvor: B&F Online, 05.Sep.2012, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropa predlaže Grčkoj da radi ušteda produži radno vreme

Međunarodni monetarni fond, Evropska unija i Evropska centralna banka traže od Grčke da više štedi i predlažu joj da smanji otkazni rok, sreže otpremnine za 50 odsto i smanji broj prekovremenih radnih časova tako što će produžiti radno vreme ili uvesti obavezu rada šest dana nedeljno. 
 

Nastavak na B&F Online...






Povezane vesti

EU: Dragi Grci, ima da radite dok ne umrete

Izvor: Kurir, 05.Sep.2012

Evropska unija zahteva od Grka da svi rade šest dana nedeljno, da smanje dnevne pauze i otkazni rok, kao i da otpremninu skrešu za 50 odsto..ATINA - Pozdrav iz Brisela...Evropska unija zahteva od Grka da svi rade šest dana nedeljno, da smanje dnevne pauze i otkazni rok, kao i da otpremninu skrešu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.