Evroligaš odvodi Zvezdi trenera na leto

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroligaš odvodi Zvezdi trenera na leto

Grčka mašta ili realnost? Na odgovor ćemo morati da sačekamo do leta. Novinari tamošnjeg portala sport24 tvrde da će trener Crvene zvezde Milan Tomić na leto da preuzme Olimpijakos!
Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na meču Čikago – Milvoki biti ubačeno više od 222 poena.
Reč je, preciziraju Grci, o dugoročnom projektu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << po kojem bi ulogu generalnog menadžera kluba preuzeo 37-godišnji Vasilis Spanulis sa kojim je Tomić godinama sarađivao. Srpski trener je u Olimpijakosu, s kraćim prekidima proveo više od 25 godina. Od 1991. do 2003. je igrao, a deset godina je bio u ulozi pomoćnog trenera.
Posle poraza od Asvela u prvom kolu Evrolige, Olimpijakos je napustio slavni trener Dejvid Blat. Amerikanac nije to učinio samo zbog lošeg rezultata. Njemu je letos dijagnostikovana multipla skleroza. Kao privremeno rešenje, postavljen je Kestutis Kemzura.


The post Evroligaš odvodi Zvezdi trenera na leto appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istorijat duela Zvezde i Fenera

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Fenerbahčea u utakmici 2.kola Evrolige.. Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na meču Čikago – Milvoki biti ubačeno više od 222 poena.. Beograd I Zvezdaše očekuje novi spektakl, prvi u novoj sezoni Evrolige, a tim povodom klub je u ponedeljak...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.