EKO SERBIA širi mrežu benzinskih pumpi u Istočnoj Srbiji

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Dec.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKO SERBIA širi mrežu benzinskih pumpi u Istočnoj Srbiji

EKO SERBIA A.D. je članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistične Evrope.

U Srbiji posluje kroz maloprodajnu mrežu od 47 benzinskih stanica pod brendom EKO i sprovodi neprestano širenje mreže benzinskih stanica sa ciljem da ponudi svoje usluge u svim delovima Srbije u oblasti nafte i naftnih derivata.

U prisustvu generalnog direktora Vasileiosa Panagopoulosa >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << su istovremeno puštene čak 3 benzinske stanice u Zaječaru, čime je unapređena pokrivenost EKO benzinskm stanicama i u ovom delu Srbije. Jedna se nalazi u širem gradskom jezgru Zaječara a druge dve na pravcima ka Negotinu i Selištu.

U sklopu svake EKO benzinske stanice se nalaze mini-market i EKO RACING Cafe a same pumpe su opremljene svim vstama visoko-kvalitetnog goriva koje EKO SERBIA nudi u svojoj mreži benzinskih stanica.

Kao jedini predstavnici medija, izuzev lokalne televizije, Vrele Gume Media su bile na licu mesta a detaljniju reportažu očekujte u narednim emisijama Vrele Gume Autovizija.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

06.12.2013 ::: Otvorene EKO pumpe u Zaječaru

Izvor: AutoMagazin, 06.Dec.2013

U prisustvu lokalnih predstavnika vlasti, medija, Olimpijskog komiteta i predstavnika kompanije EKO zvanično su puštene u rad tri EKO pumpe koje će vozačima iz Zaječara i okoline ponuditi proizvode i usluge visokog kvaliteta, kao i inovacije po kojima su EKO benzinske stanice prepoznatljive..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.