Đorđević novi trener Panatinaikosa

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2015, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević novi trener Panatinaikosa

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević novi je trener Panatinaikosa, prenose mediji u Grčkoj.

Posle pristanka Košarkaškog saveza Srbije Đorđević će predvoditi ekipu iz OAKA Arene u naredne dve godine. Kako prenose mediji u Grčkoj, zarađivaće oko 800.000 evra godišnje, a ekipu bi trebalo da preuzme posle okončanja Evropskog prvenstva u Francuskoj u septembru.

On je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odbio ponude Real Madrida i Olimpijakosa. Đorđeviću ističe aktuelni ugovor sa KSS po okončanju Evropskog prvenstva, s tim da postoji opcija produženja saradnje za još godinu dana – ukoliko se Srbija kvalifikuje za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Đorđević je počeo trenersku karijeru na klupi Milana u sezoni 2006/2007, da bi posle četiri godine pauze preuzeo Beneton, gde se takođe zadržao samo jednu sezonu. Od 2013. je selektor nacionalnog tima Srbije, koji je predvodio do titule vicešampiona sveta u Španiji prošle godine.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.