DELI PRAVDU DELFINIMA: Otac Mateja Periša sudija meča Srbija - Grčka

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 10:31

DELI PRAVDU DELFINIMA: Otac Mateja Periša sudija meča Srbija - Grčka

Hrvat na centru.

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra protiv Grčke polufinale Svetskog prvenstva u Fukuoki, a sudija meča je Hrvat Nenad Periš.

On je, nažalost, našoj javnosti ostao poznat kao otac tragično nastradalog Mateje Periša, koji je preminuo u Beogradu.

Splićanin Matej (27) je noć uoči Nove godine ušao u Savi i utopio se, a njegovo telo nađeno tek nakon pet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci.

Srbija bi trijumfom nad Grcima obezbedila plasman u finale i eventualni duel sa boljim iz meča Španije i Mađarske, a ujedno i mesto na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Vaterpolo,   Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emotivno za ceo region: Otac Mateja Periša sudija na utakmici Srbije i Grčke VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2023

Otac tragično nastradalog Mateja Periša, Nenad, sudio je ma polufinalnoj utakmici Svetskog prvenstva u vaterpolu između Srbije i Grčke...Ovo i nije čudilo, jer je Nenad Periš međunarodni vaterpolo sudija...Inače, naš region pamti Nenada, nažalost, po nemilom i tragičnom događaju. Naime, njegov...

Nastavak na B92...

SRBIJA ZA BRONZU IGRA PROTIV ŠPANIJE! Mađari u finalu posle neviđene drame: U POSLEDNJOJ SEKUNDI srušili šampione sveta! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Jul.2023

Posle nestvarnog preokreta vaterpolo reprezentacija Mađarske plasirala se u veliko finale Svetskog prvenstva u Fukuoki

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.