Carinici otkrili više od 20 Avganistanaca u teretnom vozu

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Jun.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici otkrili više od 20 Avganistanaca u teretnom vozu

BEOGRAD - Carinici na železničkoj stanici Ristovac, kod Bujanovca, otkrili su danas 23 avganistanska emigranta koji su ilegalno pokušali da pređu državnu granicu Srbije u teretnom vozu, saopšteno je.

Emigranti su pokušavali da dođu do Austrije, što je bila krajnja destinacija voza koji je iz Grčke išao ka Mađarskoj.

Voz je pristigao u železničku stanicu Ristovac u jutarnjim časovima, a carinici >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << su krenuli u detaljnu kontrolu kada su uočili da je carinska plomba oštećena.

Prilikom pregleda ustanovili su da se u jednom od 16 vagona teretnog voza nalazi čak 23 osobe, od čega 14 muškaraca, pet žena i četvoro dece od 5-13 godina starosti, poreklom iz Avganistana.

Svi putnici su potom predati policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilegalni migranti u vozu kod Vranja

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2015

U teretnom vozu koji je iz Grčke išao ka Mađarskoj, srpski carinici su jutros, na železničkoj stanici Ristovac kod Vranja, otkrili 23 osobe koje su ilegalno pokušale da pređu državnu granicu...Migranti su, kako se navodi u saopštenju Uprave carina, pokušali da odu u Austriju...Carinici su izvršili...

Nastavak na Radio 021...

Carinici otkrili više od 20 Avganistanaca u vozu

Izvor: Akter, 28.Jun.2015

Carinici na železničkoj stanici Ristovac, kod Bujanovca, otkrili su danas 23 avganistanska emigranta koji su ilegalno pokušali da pređu državnu granicu Srbije u teretnom vozu, saopšteno je..Emigranti su pokušavali da dođu do Austrije, što je bila krajnja destinacija voza koji je iz Grčke išao...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.