ANKETE SAHRANILE CIPRASA: Opoziciona Nova demokratija osvaja većinu u parlamentu, građani neće sirizu u novoj vladi

Izvor: Kurir, 05.Jul.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETE SAHRANILE CIPRASA: Opoziciona Nova demokratija osvaja većinu u parlamentu, građani neće sirizu u novoj vladi

Opoziciona stranka Nova demokratija u Grčkoj osvojiće osam odsto više glasova u odnosu na vladajuću Sirizu na prevremenim parlamentarnim izborima u toj zemlji u nedelju, pokazalo je poslednje istraživanje agencije "Pulse".
Pogledaj vesti o: Grčka,   Izbori

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta kažu ankete: Ko će pobediti u Grčkoj?

Izvor: B92, 05.Jul.2019

Atina -- Opoziciona stranka Nova demokratija u Grčkoj osvojiće osam odsto više glasova u odnosu na vladajuću Sirizu pokazalo je poslednje istraživanje agencije "Pulse"...Rezultati ankete su pokazali da će Nova demokratija osvojiti 36 odsto glasova, a vladajuća SIRIZA 28 odsto na prevremenim parlamentarnim...

Nastavak na B92...

SPROVEDENA ANKETA U GRČKOJ: Nova demokratija će osvojiti preko 150 mandata

Izvor: RTV Pink, 06.Jul.2019, 00:51

Opoziciona stranka Nova demokratija u Grčkoj osvojiće osam odsto više glasova u odnosu na vladajuću Sirizu na prevremenim parlamentarnim izborima u toj zemlji u nedelju, pokazalo je poslednje istraživanje agencije "Pulse". vita refellatur oratio.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.