Hadžićeva nevenčana žena došla da se oprosti

Izvor: S media, 22.Jul.2011, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžićeva nevenčana žena došla da se oprosti

Poslednjeg haškog begunca Gorana Hadžića posetila je njegova nevenčana žena Borislava Mitrović sa njihovim ćerkom.

Gorana Hadžića danas su u Specijalnom sudu posetile njegova nevenčana supruga i njihova ćerka.

One su došle na glavni ulaz Specijalnog suda u trenutku kada je dolazila kolona policijskih vozila u 7.50 ujutru, tako da na njih skoro niko nije obratio pažnju.

U pratnji advokata Radislava Marinkovića, iz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kancelarije Tome File otišle su kod istražnog sudije i dobile dozvolu da posete Hadžića.

Borislava Mitrović, kako saznaje Blic, došla je iz Hrvatske i hrvatski pasoš je podnela kao dokument na osnovu koga su ona i ćerka dobile dozvolu za posetu.

Hadžić na putu za Hag! (VIDEO)

Goran Hadžić - Enigma duga sedam godina

One su kod Hadžića su bez prisustva advokata bile oko pola sata, nakon čega su otišle.

Advokat Marinković kaže da Hadžićeva ćerka iz ove veze nema četiri godine kako su u prvo vreme mislili, već oko sedam. Hadžićevi advokati nikada ranije nisu videli njegovu nevenčanu ženu i ćerku iz te veze.

Nešto kasnije u sud je došla i Hadžićeva sestra Goranka, ali ga ovog puta nije videla, već mu je samo donela još neke stvari.

Porodica Hadžića nije želela da sretne Borislavu Mitrović, pa se o tome vodilo računa prilikom dolaska u posete.

(Blic)

Foto: Blic

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.