Viktor Savić glumac treće večeri Filmskih susreta

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022, 16:17

Viktor Savić glumac treće večeri Filmskih susreta

Za ulogu Stojana Jovanovića Coneta u filmu "Bilo jednom u Srbiji" glumac Viktor Savić je dobio najviše glasova na Letnjoj pozornici. Zbog jake kiše i grmljavine tokom projekcije filmova, treće veče Filmskih susreta je posetilo znatno manje ljudi. Projekcije filmova sa treće večeri i u bioskopu.

Nevreme u Nišu nije uticalo na to da se jučerašnji filmovi ne emituju na otvorenoj Letnjoj pozornici. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Posetioci su sa kišobranima gledali nova ostvarenja, ali su mnoga sedišta bila prazna. Kiša i manje gledalaca; foto: T. T.

Za film Bilo jednom u Srbiji reditelja Petra Ristovskog, čija je radnja smeštena u Leskovcu, Viktor Savić je osvojio najviše simpatija publike i proglašen je za glumca treće večeri.

Oni koji nisu mogli zbog kiše da pogledaju filmove na pozornici, moći će u sredu, 24. avgusta u zatvorenom:

Za sve koji u ponedeljak, 22. avgusta, zbog nepovoljnih vremenskih uslova, nisu odgledali filmove "Bilo jednom u Srbiji" i "Nebesa", omogućene su dodatne projekcije u bioskopu Cineplexx, u sredu 24. avgusta, u sledećim terminima: film "Nebesa" od 16 sati, a film "Bilo jednom u Srbiji" od 18:15 - kažu organizatori.

Večeras će u bioskopu "Cineplexx" biti prikazan film Heroji, a na Letnjoj pozornici ostvarenja Mrak i Zlatni dečko.

Kako je izgledalo treće veče festivala pogledajte u galeriji teksta.

Kompletan program možete da pogledate ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Glumci kritikovali organizaciju kišnih Filmskih susreta, a pubiku nazvali herojima festivala

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022

Glumac večeri Viktor Savić osvrnuo se na sinoćne projekcije filmova koje su praćene jakom kišom i grmljavinom, zbog čega je uputio kritike ogranizatorima Filmskih sureta kojima je poručio da treba da imaju bolji odnos prema glumcima i publici koja je sinoć pod kišobranima gledala filmove. Kritikama...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.