Od ove godine na “Filmskim“ i nagrada Milorad Mandić – Manda

Izvor: RadioCity.rs, 16.Avg.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ove godine na “Filmskim“ i nagrada Milorad Mandić – Manda

Inicijativu za uspostavljanje nagrade pokrenuo je Radoš Bajić i list „Blic“, sa kojom se složio Savet festivala. Radi se o nezvaničnoj nagradi, a dobiće je glumac ili glumica za najbolju komičnu ulogu na festivalu.

Prema još nepotrđenim informacijama, u žiriju bi trebalo da se nađe sin Radoša Bajića, Nedeljko Bajić, neko od dopisnika Blica, i neko iz porodice preminulog glumca Milorada Mandića – Mande.

Podsećamo na ovogodišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Filmskim susretima, koji će biti održani od 24. do 30. avgusta na Letnjoj pozornici u Tvrđavi, biće prikazano 12 filmova u konkurenciji za nagrade, i dva gostujuća filma.
Pogledaj vesti o: Milorad Mandić Manda

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karte za „Filmske susrete“ od danas u prodaji

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2017

Niški kulturni centar (NKC) danas je krenuo sa prodajom karata za „Filmske susrete“ koji će ove godine biti održani od 24. do 30. avgusta na Letnjoj pozornici u Tvrđavi...„Cena kompleta karata je 2.000 dinara, a mogu da se kupe u Oficirskom domu i prostorijama Turističke organizacije Niš...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.